Stabiliteitsstudie

Bookmark and Share
  • Wij berekening en tekenen de algemene constructiedelen (balken, kolommen, platen).
  • Indien u nu bouwt met beton, staal of hout, u kan voor alle soorten van materiaal bij ons terecht.

Een bunker of een kaartenhuisje?

Uw gebouw moet niet bestand zijn tegen een meteorietaanval, maar uiteraard wel stevig genoeg zodat het niet als een pudding in elkaar valt als u - tijdens een ruzie – eens met de deuren slaat...

We houden altijd rekening met elke realistische invloed die van tel is bij de stevigheid van uw gebouw. Zo kan het zijn dat de bodem onder uw gebouw niet stevig genoeg is om uw gebouw te dragen. Of u bouwt een industriehal voor extra zware vrachtwagens. In al deze gevallen houden we rekening met al deze parameters.

Van top tot teen.

U kan bij ons terecht voor alle soorten van stabiliteitsberekeningen: staalbouw, betonbouw, houtskelet, ... Voor elk type van gebouw berekenen wij de volledige constructie, gaande van balken en kolommen tot en met de funderingen.

Hoeveel kost een stabiliteitsstudie?

Als er nu een dienst is waarvoor je onmogelijk een standaardprijs voor kan opgeven, dan is het wel een stabiliteitsstudie. U begrijpt dat voor een controleberekening van een balk in een bestaand gebouw een pak minder tijd nodig is dan voor de totaalberekening van een betonnen constructie van een industriehal.

Het lijkt ons dan ook het eenvoudigst dat u contact met ons opneemt zodat we uw project in detail kunnen bekijken. U ontvangt dan van ons een prijsvoorstel op maat.
De prijzen van onze andere diensten kan u hier vinden.

 

 

Referenties

 
         
         

Energie

EPB - (ver)nieuwbouw
EPC - verkoop/verhuur
Luchtdichtheidsmeting
Thermografie
Warmteverliesberekening
Haalbaarheidsstudie
Energiescan


Water

Afkoppelingsadvies
Rioolkeuring

Meer diensten

Veiligheidscoördinatie
Stabiliteitsstudie
Plaatsbeschrijvingen